Sportevent

Elf Sport har lång erfarenhet av sport event med is och snö och arbetar med dem mest framgångsrika och etablerade företagen i Europa för att göra just ert projekt till en succé.

Med vårt unika koncept för vinterns aktiviteter har vi även med stora framgångar tagit fram ett koncept att användas året runt.

Vi har kapacitet att färdigställa allt från en komplett hockeyarena, bandyplan eller curlingbana till att med samma kapacitet leverera snö och tillbehör för skidor eller andra snöaktiviteter.

Med vårt unika hyresprogram kan vi erbjuda både längre och kortare event med fördelen att slippa investera i dyr utrustning.

 Vi är en fullservice partner vilket innebär att vi även erbjuder all typ av kringutrustning till ert event, anläggning eller projekt. För oss är inget projekt för stort, för litet eller för svårt.

 

 

Tillfälliga eller bestående isbanor

Vi har all kapacitet att färdigställa allt från en komplett hockeyarena, en mindre isyta för spontana aktiviteter eller en curlingbana eller andra isytor för ert event eller projekt.

Skidbackar

Elf Sport kan med sitt unika koncept ge alla möjligheten att åka skidor året runt. Perfekt för skidåkare där nybörjare kan lära sig att åka skidor och snowboard, entusiaster kan öva sin disciplin och där den konkurrerande idrottaren kan träna exakt som de gör på snö.

Produkten är ett innovativt syntetiskt material som möjliggör skidåkning som simulerar verkliga snöförhållanden och som bibehåller farten även vid svängar.

Med vår produkt kan du bygga skidbackar av alla slag, från de lätta backarna för att undervisa skidor och snowboard till de som är mycket svårare.
Tack vare flexibiliteten i produktbasen har den visat sig perfekt för freestyle. Det starka greppet mellan skidan och plastens kanter bidrar till den viktiga inställningen före hoppet och gör luftutvecklingen bättre.

 

Längdskidåkning

Med vårt unika koncept för längdskidåkning kan vi tillgodose åkande året runt och då framförallt under perioder utan snö. Detta koncept passar dock även perfekt som komplement till ett bestående skidspår där snötillgången är dålig.

Snö till skidspåret, backen eller eventet

Vi kan tillgodose eventet, skidbacken eller längdspåret med snö. Vi har en av det bästa snökanonerna som finns på marknaden vilket innebär att vi kan producera snö i plusgrader. Helt unikt och en sensation för längre och säkrare skidsäsong. Vi har även färdiga koncept för arenor till back eller längdskidåkning.  Vi kan bli er totalleverantör av hela ditt sport event.