Sommarevent – Skidor

Elf Sport kan med sina samarbeten med världsledande företag inom sina specifika områden erbjuda ett koncept där du kan träna vinterdisciplinerna på downhill, längdskidåkning och snowboarding var som helst medan du använder vanlig skidutrustning.

Med vårt samarbete med bland annat Neveplast i Italien som är en världsledande och framgångsrik aktör inom skidbackar och längdspår gjorda i syntetmaterial är inte längre skidåkning året runt en dröm. Med denna inovation finns det inte längre några begränsningar för var eller när man vill åka skidor med en garanterad känsla av skidåkning eller snowboard. Gäller det ett permanent skidspår eller skidbacke ett tillfälligt skidspår i stan eller ett jippo eller tävling – Möjligheterna är många.

 

TUBBY

TUBBY är sommar aktiviteten för alla årstider och åldrar. Tack vare sina utmärkta glidegenskaper kan TUBBY  användas under vilken tid på året som helst, ute som inne och oberoende av vädret. Tubby är en säker och rolig aktivitet, tänkt för barn men roligt även för vuxna. 

TUBBY är enkel att underhålla och passar perfekt för både ute – eller inomhus event.
Installation och montering är enkel och tack vare de många olika tillbehören kan TUBBY lätt monteras på många olika nedstigningsgrader.